Usluge

POSREDOVANJE - Usluga posredovanja omogućuje vezu između prodavatelja i kupca, te između najmodavca i najmoprimca. 

Naš posao je osigurati razgledavanje nekretnine i organizirati susret između zainteresiranih strana, radi pregovora za sklapanje kupoprodajnog ugovora ili ugovora o najmu predmetne nekretnine.

Posredovanjem u prometu nekretnina mogu se, uz naknadu, baviti samo isključivo posrednici koji ispunjavaju uvjete sukladno odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretnina. Prilikom odabira agencije za posredovanje važno je pobrinuti se da agenti imaju licencu Hrvatske gospodarske komore, kao što to ima naša agencija.
 

KONZALTING - Iskustvo i razumijevanje tržišta nekretnina od izuzetne je važnosti jer nam omogućava učinkovitost poslovanja, kako bi uvijek bili na usluzi našim klijentima

Svakom klijentu dostavljamo maksimalno profesionalne i točne informacije o predmetnim nekretninama kako bi mogli osigurati svoju investiciju. 

KM Consulting d.o.o. će za pronaći idealnu nekretninu koja zadovoljava sve Vaše zahtjeve, a pravne usluge našeg odvjetnika jamče Vam sigurnost u poslovanju. 

Prezentacije nekretnina, savjetovanje i unapređenje razvoja nekretnina, praćenje stanja na tržištu nekretnina i pravno savjetovanje u suradnji s našim odvjetničkim timom, neke su od usluga koje Vam pružamo.
 

PROJEKTI
– Projektima obuhvaćamo planiranje ciljeva, resursa, vremenskog okvira i dosega projekta sa svrhom provedbe plana
Danas projekti dobivaju sve veći značaj i svaki je jedinstven na svoj način

KM Consulting d.o.o. uzima u obzir želje svih zainteresiranih strana kako bi se maksimalno prilagodili krajnjem korisniku predmetne nekretnine sa ciljem zadovoljstva klijenta, a pritom pazeći da zakoni struke budu poštovani na svakom koraku.

U suradnji sa arhitektonskim studijem, svojim klijnetima nudimo kreativna rješenja u oblikovanju funkcionalnih prostora, kako bi im osigurali što kvalitetniji poslovni prostor.